alla kategorier

eller ring 13967560611

Check Sample/Video

Check Sample/Video

Hem> Check Sample/Video

Co-partner Support

1. Senior smycken konsulttjänster

För att bättre kunna betjäna dig och lyssna på dina krav, förser vi dig med erfarna seniora smyckeskonsulter. Under samarbetsperioden hjälper vi dig att få en djupare förståelse för den professionella kunskapen om pärla industri, och ha en inblick i nuläget och framtida trend på industrimarknaden. Om du är intresserad av att samarbeta med oss, vänligen  kontakta oss.

● 1.1 Professionell kunskap och skicklighet

Vi ställer in utbildningsmodulen på den officiella webbplatsen för att visa kunskapen om pärla. Som en vetenskaplig kolumn för sociala medier driver vår Facebook regelbundet relaterad vetenskapspopularisering för att ge dig mer information. 

Om du vill ha ett djupgående produktkunskapsutbyte med proffs, vänligen  kontakta oss. Ser fram emot att höra från dig.

● 1.2 Nuvarande branschsituation 

Vi har varit förankrade i pärlindustrin i 17 år och har rik erfarenhet av avelsteknik, bearbetningsteknik, marknadssituation och framtida trend. Om du vill veta mer om branschen, vänligen kontakta oss.

2. Produktsupport

När vi tillhandahåller själva produkten hoppas vi kunna ge dig hänsynsfull service kring produkten. Följande är våra mervärdestjänster för produkter. Om du vill veta mer om mervärdestjänster för produkter, vänligen kontakta oss.

● 2.1 Anpassning av efterfrågan

Vi kan lägga till logotypen på själva produkten eller på ytterförpackningen. En avgift kommer att tas ut för tjänsten.

Vi respekterar originalitet och värnar om varumärkesintressen. När du anpassar produktlogotypen behöver vi att du visar relevanta varumärkesdokument eller auktorisering för varumärkeslogotypen.

● 2.2 Produktvideo/bildtagning 

Vi erbjuder dig gratis bilder och videor tagna av vårt företag utan logotyp. Men om du behöver personlig anpassning debiterar vi en extra avgift.

● 2.3 Produkt Drop Shipping  

Vi tillhandahåller drop shipping service. Vårt företag kommer att utfärda en detaljerad leveranslista och använda standardlisthuvudet. Snälla du  kontakta oss för mer information.


Adress: D0423-0430 Shanxiahu Pearl Market, Zhuji City, Zhejiang-provinsen, Kina

Phoen/’whatapp:+86 13967560611

e-post:[e-postskyddad]

Du kan också fylla i formuläret till höger, vi kontaktar dig när vi har fått ditt meddelande.


Heta kategorier